Valmiit projektit

TILAUSTYÖT


BAMBUKATOS / Marbella

Betoniterassia pehmentämään rakennettu bambukatos antoi tunnelmaa ja lisäsi avaruutta. Se antoi uuden raikkaan ilmeen suurelle terassille.


SAUNA JA LAUTEET / Pariisi

Toteutimme nelihenkisen suomalais-ranskalaisen perheen toiveen supi-suomalaisesta saunasta. Teimme sauna katosta lattiaan ja asensimme tummennetun lasioven. Saunaremonttiin kuului myös lauteiden suunnittelu ja toteutus. Lauteet ja katto tehtiin haavasta ja katto kuusipanelista.


HUONEEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS / Helsinki

Meiltä pyydettiin koululaisen muuntuviin tarpeisiin ja tavaroiden säilyttämiseen tila- ja sisustusratkaisua. Teimme huoneesta pienoismallin josta oli helppo hahmottaa ajatuksemme. 

Aloitinmme katon ja seinien maalauksella ja tepetoinnilla. Ehdotimme tehosteseinäksi maailmankarttaa. Koko seinän pituisen uniikin työtason suunnittelimme monikäyttöiseksi ja ajattomaksi. Sängynaluslaatikko suureni uusien korotettujen sängynjalkojen ansiosta . Kierrätyskeskuksesta löysimme valaisimen kattoon.


PUUTERASSI / Pariisi 

Uuden omakotitalon takapiha sai lisää käyttömahdollisuuksia puuterassin myötä.


PATTERINSUOJUKSET / Beauvais-sur-Matha 

Patterit piiloon rottingista ja MDF-levystä tehdyillä patterisuojuksilla. Jokainen patteri oli eri kokoinen, tottakai ja niitä oli paljon.


VEDETTÄVÄ TASO / Helsinki

Vedettävällä tasolla saatiin aamiaiskaappiin piilotetut tarvikkeet helposti käyttöön.


SÄILYTYSLAATIKOT / Helsinki

Eri kokoisia säilytyslaatikoita eteisen hyllylle, joissa materiaaleina koivuvaneri ja saarni.


YÖPÖYDÄT / Pirkkala

Mittatilattujen kelluvien yöpöytien suunnittelu ja kiinnitys. Materiaalina saarni ja MDF.


ETEISEN AVAINPÖYTÄ / Helsinki

Mittatilatun kaarevan avainpöydän suunnittelu ja toteutus patterin eteen rottingista ja MDF-levystä niin että kaikki eteisaulan ovet mahtuvat avautumaan.


KAPEAT RAPPUSET / Tampere 

Purimme siirtolapuutarhamökin vanhat väliseinän taakse sijoitetut rappuset kokonaan ja rakensimme tilalle uudet avonaiset kulmarappuset piilolokerolla. Tila laajeni ja valon määrä kasvoi huomattavasti.


KULMAHYLLY LASEILLE / Helsinki

Kevyen kulmahyllyn suunnittelu ja toteutus koivulevystä ja saarnista määrämitoin.
Hyllyjen korkeudet määriteltiin siihen tulevien lasien mukaan. Sähkökaappi häivytettiin kulmahyllykön räätälöityyn muotoiluun. 

LINNUNRATA NRO 1 / Helsinki

Mittatilauksena tehty suuri kattovalaisin on uniikki ja kohteeseen suunniteltu. Se on myös nimetty ja numeroitu.

POREALTAAN ULKOVUORAUS / Walchwil

Ulkoporealtaa kylkeen tehtiin koko altaan mittainen taso, joka toimii portaana, istuimena, loikoilupaikkana ja säilytystilana ruohonleikkurille. Kyllä noissa poreissa Sveisin alppeja kelpaa katsella.

MODERNI SAUNA / Walchwil

Elegantit ja sirot mittatilauslauteet ja madallettu katto valmistettiin jo Suomessa tarkkojen mittojen mukaan ja kuljetettiin Sveitsiin koottavina elementteinä.  Osat tehtiin kapealla haaparimoituksilla ja käsiteltiin neljään kertaan mustalla saunavahalla. 

PATTERINSUOJUKSET/ Helsinki

Huoneiston tyyliin sopivat patterinsuojukset mittatilauksena rottingista ja MDF-levystä.

KEITTIÖN TEHOSTESEINÄ JA VALAISIMET / Helsinki

Keittiön seinäpintojen uudistusta ja valaisimien suunnittelu ja toteutus.

KYLPYHUONE JA WC /

Kosteiden tilojen täysremontti ranskalaisella viinitilalla sisälsi ensin täydellisen purkutyön ja tasoitusten jälkeen, vesieristykset, laatoitukset, maalaamiset ja kalusteiden sekä valaisimien asentamiset. Toki paikallisia putki- ja sähköammattilaisia apuna käyttäen.


TERASSI / Teisko

Terassin ja rappusten suunnittelu ja toteutus erittäin jyrkkään rinteeseen oli mielenkiintoinen työ ongelmaratkaisuineen. Kulku rantasaunan etuovelta järveen haluttiin turvalliseksi ja siksi järvelle johtavat portaat yhdistettiin terassiin. Lopputuloksena saatiin kaunis laajennettu etuterassi ja leveä sivukulku suojakaiteineen. Saimme myös turvallisen kulkuyhteyden vanhoihin portaisiin. 

VÄLISEINÄN MUUTOSTYÖ / Tampere

Purimme väliseinän komeroineen ja rakensimme oviaukon keskelle huonetta. Samalla suurensimme oviaukkoa ja asensimme siihen pariovet. Näin saatiin valoa pitkään eteiskäytävään. (Kuvissa ei valoa ole koska talo oli tuolloin huputettuna ulkoremonti vuoksi) 

TILAMUUTOS / Helsinki

Syvennykseen suunniteltiin ja toteutettiin käsityönä uniikit liukuovet koivuvanerista ja saarnirimoista. Keskelle koottiin Ikean lipasto ja sivuihin teimme toiselle puolelle hyllyjä ja toiselle siivouskomeron.